fbpx
Toggle navigation

Rudeprofiler

Skal du bruge en rudeliste til din bil, båd eller andet, så er du kommet til rette sted. Husk, der skal oftest bruges en låsekile dertil og evt. rudeliste værktøj, som vil gøre montering meget lettere. Kontakt os, hvis du har brug for hjælp til at finde de rigtige produkter.

Læs mere

3 mm plade. 5 mm glas
30.8439
49,25DKK
4 mm glas se splittegning
31.112S
37,00DKK
6 mm glas se splitegning
31.116S
47,25DKK
5 mm glas se splittegning
31.145S
38,00DKK
2 mm plade 5 mm glas
31.148
55,00DKK
Ford, 400 g pr. meter
31.155
65,00DKK
200 g pr. meter
31.6701
31,00DKK
6 mm glas, 3 mm plade
31.6703
32,00DKK
2 mm plade 6 mm glas
32.016S
45,00DKK
3 mm plade 4 mm glas
32.034S
56,00DKK
Vælg kategoriskabelon
{rs_key}

Hvad er en rudeliste ?

For at sikre ens ruder mod stød og bevægelse bl.a. grundet vejrforhold, er rudelister, også kaldet rudeprofil eller rudegummi, en nødvendighed. Hos Kantlister.dk finder du vores store udvalg af rudelister til forskellige typer ruder og udfordringer.

Rudelister bruges i mange brancher og sammenhænge, bl.a. til vinduer i busser, både, biler, campingvogne, traktor, ruder i maskiner og mange andre steder. Derfor kommer rudelister også i mange forskellige typer, størrelser, farver og med mange forskellige funktioner.

Når du har fundet den rigtige rudeliste anbefaler vi, at du finder en låsekile. Låsekilen er ofte nødvendig ved montage af rudeprofilerne, da de anvendes som fiksering og sikrer et fast greb om ruden. Du kan med fordel også købe værktøj til rudelister, som vil gøre monteringen af rudeliste og låsekilen meget nemmere.

Rudelister i høj kvalitet

Vores rudeprofiler produceres i EPDM gummi. Denne gummitype sikrer, at din rudeliste har en høj bestandighed overfor både ozon, UV og vejr. Derfor er rudelisterne og rudegummiet egnet til både indendørs og udendørs brug.

På denne side finder du rudeprofiler i en række forskellige størrelser og udformninger. Skulle du alligevel mangle et specifikt rudeprofil, står vi altid til rådighed og vejledning for at finde den helt rigtige løsning. Du skal blot kontakte vores specialister, så vi sammen kan finde en løsning på din udfordring.

Rudelister fra BIBUS SINDBY

BIBUS SINDBY, med mere end 100 års erfaring, har dedikeret sig til udvikling, produktion og levering af innovative produkter og skræddersyede løsninger til vores kunder i hele landet. Vores særlige ekspertise ligger især inden for gummilister, kantlister og gummiprofiler. Med et omfattende lager bestående af over 2.000 forskellige gummilister og gummiprofiler er vi sikre på at have det, du har brug for. Hvis du søger efter noget specifikt, er du velkommen til at kontakte os.

Ved at vælge BIBUS SINDBY og Kantlister.dk får du en meget erfaren og pålidelig samarbejdspartner. Vi har mere end 75 års erfaring på markedet inden for kantlister, svampegummi, gummimåtter og gummiplader. Vores lager omfatter gummilister og profiler til alle typer formål, både til erhvervslivet og til private. Uanset om du har brug for beskyttelse af dine ruder, kanter eller døre, har vi altid den rette løsning til dig.

idea

tilpasset løsninger

Gennem innovativ tilgang udvikler og producerer vi kundens aktuelle behov

objective

100 års erfaring

Vi agerer og handler globalt med udgangspunkt i opbygget erfaring gennem 100 år

Hurtig levering

Bestil dine materialer og få leveret indenfor 1-2 arbejdsdage