Toggle navigation

Persondatapolitik & Cookies

1.  Persondatapolitik

Af hensyn til vores kunders tryghed, håndtere Sindby og Kantlister.dk alle personlige oplysninger med diskretion. Dette gøres i overensstemmelse med GDPR og EU’s regler for persondata og indsamling heraf. Ved at handle på Kantlister.dk, acceptere du den nedenstående persondatapolitik.

1.1  Kontrol af personlig informationer

Alt personlig information som bliver indsamlet under brugen af - og til håndteringen af ordre på kantlister.dk, er kontrolleret af:

A/S H. Sindby & Co.
Edisonvej 11
7100 Vejle
CVR: 10369932

1.2  Hvilke personlige oplysninger indsamler vi?

Når der omtales personlige oplysninger, så dækker det alle oplysninger der kan bruges til at identificere en person. Disse oplysninger er, men ikke begrænset til, for- og efternavn, e-mailadresse, privat eller anden fysisk adresse, telefonnummer, IP adresse eller lignende personlige oplysninger. På vores netbutikker indsamler vi kun personlige oplysninger, der sørger for at vi kan håndtere dine ordrer korrekt, hvor du vil blive informeret forud for enhver indsamling af disse data.

Du kan som hovedregel tilgå vores hjemmesider uden at fortælle os, hvem du er eller give dine personlige oplysninger. Det er først når du registrerer en bruger eller ligger en ordre at vi gør brug af personlige oplysninger.

Anvendelse af personlig data

Personoplysninger som vi indsamler, anvendes i forbindelse med: Gennemførelse af ordre, betaling og levering, administrering af brugerkonto, fremsendelse af mails og nyhedsbreve, statestik, reklamation, kontaktformular eller anden support. 

Vi gør opmærksom på at indsamlingen af disse oplysninger og brugen af disse data kun finder sted, såfremt der er givet udtrykkeligt samtykke herfor.

Opbevaring af personlig data

Når du handler på Kantlister.dk, opbevarer vi de overstående oplysninger krypteret i webshoppens database. Webshoppen og dens database er SSL krypteret på vores forbindelse til vores hosting-udbyder, samt en SSL kryptering på betalingsmodulet gennem vores udbyder Bambora.

Disse oplysninger vil blive gemt så længe vi ser et behov for videre behandling til anvendelsesformålene. Vi gemmer bilag og nødvendige oplysninger fra dine ordrer, faktura og kreditnota i 5 år, i henhold til bogføringsloven § 10.

Adgang til dine personlige oplysninger

Du har altid ret til at få indsigt i oplysningerne vi behandler om dig, så vidt lovmæssigt muligt. Du forbeholder også retten at få korrigeret dine oplysninger eller gøre indsigelse mod den videre behandling af dine oplysninger.

1.3  Sikkerhed

For at sikre disse oplysninger har vi implementeret sikkerhedsforanstaltninger, der skal sikre en forsat høj standard for vores kunder og deres oplysninger. Det er kun betroede medarbejdere i Sindby og BIBUS samt de udvalgte databehandlere, der behandler oplysningerne ud fra de tidligere nævnte aftaler.

For at sikre dig og dine oplysninger mod misbrug, bør du aldrig udlevere dine brugeroplysninger eller adgangskoder til andre.

1.4  Deling og videregivelse

Vi har flere samarbejdspartnere og systemer, der skal sikre og forbedre vores service på hjemmesiden, samt hjælpe med at analysere. Vi gør opmærksom på at dine oplysninger kan blive brugt af disse samarbejdspartnere i henhold til vores anvendelse under punkt 1.2, men kun såfremt du har opgivet disse oplysninger med dit samtykke. Disse partnere betegnes som databehandlere, som vi har indgået tætte og bindende aftaler med, der sikrer dine oplysninger bliver håndteret forsvarligt udelukkende på vores vegne og ikke anvendes til deres egne formål.

Vi har sikret at flere af vores databehandlere har begrænset adgang til dine personlige data, mens databehandlere der håndtere support, udvikling og hosting af vores hjemmesider har mere eller fuld adgang, afhængigt af de opgaver stillet ud fra vores instruks.

Pr vores anmodning skal databehandlerne give tilstrækkelige oplysninger, der viser at de nævnte tekniske og organiseringens sikkerhedsforanstaltninger er truffet og overholdt. Dermed sikre vi at alle oplysninger som databehandlere har tilgang til, bliver håndteret korrekt ud fra EU’s krav og aftalerne.

Pånær vores databehandlere, videregiver vi ikke dine personlige oplysninger til tredjemand, medmindre du har givet os samtykke hertil. Videregivelse kan dog ske i følgende tilfælde:

  1. Videregivelsen er påkrævet ved lovgivning
  2. Videregivelsen er anmodet fra en retsinstans eller myndighed

1.5  Links til andre websites

Vores hjemmesider kan indeholde links til andre hjemmesider. Vi er ikke ansvarlige for andre selskabers indhold eller deres praksis i forbindelse med indsamlingen af personlig data. Vi opfordrer derfor, når du besøger andre hjemmesider, at læse deres politik og vilkår.

1.6  Cookies

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, føre statistik og til at behandle ordre. Læs mere om brugen af cookies under vores Cookiepolitik.

1.7  Ændring eller sletning af oplysninger og tjenester

Hvis du ønsker vi skal ændre, opdatere eller slette dine personlige oplysninger som vi har registreret, eller hvis du har nogen spørgsmål til den overstående politik, kan du henvende dig på følgende adresse eller telefon:

A/S H. Sindby & Co.
Edisonvej 11
7100 Vejle
Tlf: 75882122

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.