fbpx
Toggle navigation

Beslag & Hardware

Vi tilbyder et bredt udvalg af beslag og hardware til opbyggere, til transportbranchen og til brug i industrien, med et sortiment som omfatter hængsler, låse, greb og meget mere. Vi står altid til rådighed med rådgivning.

Læs mere

{rs_key}

Beslag og Hardware af højeste kvalitet

Hos BIBUS SINDBY er du altid i trygge hænder når det gælder beslag og hardware. Vores produkter er af højeste kvalitet, og er til dig, der har brug for en pålidelig løsning.

Vi lagerfører mange slags hængsler, blandt andet bladhængsler, svejsehængsler, lastbil- og trailerhængsler, specialhængsler til tunge belastninger samt hængsler til dine døre, porte, låger og mange andre elementer. Hængslerne fås i flere forskellige materialer, bl.a. nylon, messing, galvaniseret eller rustfri stål, så hvad end jeres behov er, kan vi finde det rette til jeres opgave.

Når det kommer til låse, tilbyder vi forskellige typer og stilarter, der passer til dine specifikke behov. Vores låse sikrer, at containere, kabiner og kabinetter forbliver lukket og beskyttet. Uanset om du har brug for traditionelle nøglelåse, skudrigler, snaplåse eller påbygnings- & indbygningslåse, kan vi imødekomme dine krav.

Indenfor håndtag og greb tilbyder vi også et kvalitetssikret sortiment af flere forskellige varianter og materialer, som er yderst velegnet til flere formål i industrien og transportbranchen. Udvalget dækker de fleste behov - om du skal bruge dørgreb, indbygningsgreb, bøjlegreb eller noget helt fjerde, så kan du finde det her.

I adskillige år har vi serviceret opbyggere med lastbils- og trailerdele samt tilbehør dertil, i en kvalitet der dækker alle branchens krav. Sortimentet inkludere trailerkroge, dør- & hjelmholdere, rundsling, surringsbånd og surringsbeslag – alt til at bygge og vedligeholde trailere.

Skulle det ske du ikke kan finde noget der præcist dækker dit behov, så kan vi sørge for at skaffe det rette hjem til dig. Du er altid velkommen til at kontakte os, så skal vi undersøge mulighederne for dig.

Beslag fra BIBUS SINDBY

BIBUS SINDBY har været en solid og pålidelig virksomhed i mere end 100 år. I den tid har vi haft fokus på at udvikle, producere og levere innovative produkter til en lang række kunder i hele landet.

BIBUS SINDBY har gennem de sidste mange år været leverandør af bl.a. beslag og hardware til de danske opbyggere. Vi har et komplet produktprogram, som dækker over bl.a. håndtag, låse, hængsler samt lastbils- & trailerdele, der henvender sig til opbygger- og transportbranchen samt industri og kan også levere produkter til eksempelvis fly, tog, biler, skurvogne og industrielle maskiner.

Hvis du har spørgsmål til vores produkter, eller har behov for noget specifikt som ikke dækkes af vores standardprogram, er du altid velkommen til at kontakte os.

idea

tilpasset løsninger

Gennem innovativ tilgang udvikler og producerer vi kundens aktuelle behov

objective

100 års erfaring

Vi agerer og handler globalt med udgangspunkt i opbygget erfaring gennem 100 år

Hurtig levering

Bestil dine materialer og få leveret indenfor 1-2 arbejdsdage