fbpx
Toggle navigation

Gummilister

Har I behov for gummilister til afslutning, tætning eller fugning? Vi tilbyder et bredt udvalg på over 2000 forskellige gummiartikler og gummilister i høj kvalitet. Hvis I ikke finder den helt rigtige løsning i vores udvalg, så kan vi også udvikle og producere gummilister specielt efter jeres behov.

Læs mere

Vælg kategoriskabelon
{rs_key}

Find den rigtige gummiliste hos os

BIBUS SINDBY er din specialist og ekspert inden for gummiartikler. Vi producerer og sælger både gummiprofiler, tætningslister og mange andre gummiartikler. Hos os finder du et stort varelager med gummiartikler og uden tvivl et produkt, som løser netop dine udfordringer. Uanset om dit behov involverer kantlister med eller uden tætning, fenderlister, børstelister, rudeprofiler, låsekiler eller noget helt andet, står vi altid til rådighed for vejledning og rådgivning.

Hvad er en gummiliste?

Gummilister er et særdeles alsidigt og pålideligt beskyttelses- eller tætningselement, som tjener en række funktioner både i erhvervslivet, men også i det private hjem. Vores gummilister kan bruges til at skabe den rette tætning mellem overflader – både mellem faste og bevægelige elementer. Gummilister tjener et utal af forskellige funktioner – både til døre, vinduer, biler, både, porte og mange andre installationer.

Ovenfor finder du vores store udvalg af diverse gummilister. Hvis du skal bruge bløde gummi- og tætningslister, så kan du finde svampe- og cellegummi under kategorien Tætningslister. Hvis du ikke finder præcis det du leder efter, eller du har spørgsmål til vores andre produkter, så er du altid velkommen til kontakte os for mere information.

Specialudviklede gummilister

Gummilister skal dække mange formål og fås derfor i mange forskellige former og størrelser. Derfor specialudvikler vi også gummilister og gummiprofiler specifikt til dine ønsker og behov. Det hele afhænger af, hvordan gummilisterne skal anvendes, og hvilket formål de skal tjene. Derfor kan det også være svært at finde det helt rigtige produkt til netop dine udfordringer.

Vi tilbyder et gratis og uforpligtende tilbud på dine gummilister, profiler og hvad du ellers har brug for. Du skal blot sende en tegning eller et billede af enden på dit gummiprofil, så vender vi tilbage med en løsning.

Er du usikker på, hvad du præcis skal bruge, eller har du brug for vejledning og rådgivning? Vores specialister står altid til rådighed for at finde den helt rigtige løsning for dig. Kontakt vores specialister i dag.

Produkter fra BIBUS SINDBY

BIBUS SINDBY har eksisteret i over 100 år. I den tid har vi udviklet, fået produceret og leveret innovative produkter og tilpassede løsninger til vores kunder i både ind-og udland. Specielt vores arbejde inden for gummilister, kantlister og gummiprofiler er en stor kernekompetence. Med over 2000 forskellige gummilister og gummiprofiler på lager, kan vi hjælpe dig til en løsning.

Når du vælger BIBUS SINDBY og Kantlister.dk får du en yderst erfaren og stabil samarbejdspartner. Vi har over 75 års erfaring på markederne inden for kantlister, gummiprofiler, gummimåtter og svampegummi.

Vores lager inkluderer gummilister og profiler til alle slags funktioner - både til erhvervslivet, men også til den private bolig. Uanset om du skal beskytte dine ruder, kanter eller døre, så har vi altid den rette løsning til dig.

idea

tilpasset løsninger

Gennem innovativ tilgang udvikler og producerer vi kundens aktuelle behov

objective

100 års erfaring

Vi agerer og handler globalt med udgangspunkt i opbygget erfaring gennem 100 år

Hurtig levering

Bestil dine materialer og få leveret indenfor 1-2 arbejdsdage