fbpx
Toggle navigation

Svampegummi

Svampegummi er blødt ekstruderet gummi i forskellige former og er perfekt til tætning af en bil, båd og meget mere. Du kan finde det hos Sindby, hvor det store udvalg indenfor gummityper i mange forskellige dimensioner - med eller uden klæb. Gummi får man fra Sindby på Kantlister.dk

Læs mere

{rs_key}

Svampegummi er et opskummet og ekstruderet produkt i forskellige former, hvis åbne struktur og stor elasticitet giver en perfekt blød tætning til flere projekter. Kendetegnet overfor svampegummi er at overfladen kan betegnes som en tynd hud med en lukket overflade, mens den invendig har dens åbne struktur som ligner det af en skuresvamp.

Svampegummi kan findes med flere typer af klæb og gummiegenskaber. Kun fantasien sætter grænser. Egner sig perfekt til forsegling af bil, båd m.m. Har brug for hjælp, så er du meget velkommen til at kontakte os, ellers du kan evt. læse guiden for tætningslister.

Skal du bruge forsegling, hvor der f.eks. er store krav til UV- eller temperaturbestandigheden? Eller måske til udfyldnings- og tætningsopgaver i industrien? De forseglende egenskaber er anvendelige i en lang række af industrier. Tætningsegenskaberne ved denne gummitype kan f.eks. bruges omkring ventilations- og klimaanlæg eller ved stanseforme, lamper, karrosseridele, stålskabe og døre.

idea

tilpasset løsninger

Gennem innovativ tilgang udvikler og producerer vi kundens aktuelle behov

objective

100 års erfaring

Vi agerer og handler globalt med udgangspunkt i opbygget erfaring gennem 100 år

Hurtig levering

Bestil dine materialer og få leveret indenfor 1-2 arbejdsdage