fbpx
Udskriv
Skrevet af Emil T. Steenholdt (Medarbejder) Emil T. Steenholdt (Medarbejder)
Kategori: Nyheder Nyheder
Publiceret: 10. september 2018 10. september 2018

Her kommer et af BIBUS SINDBY's nyeste tiltag, som skal hjælpe alle vores kunder og besøgende på webshoppen.

Her vil vi fremover præsentere nyheder, komme med tilbud samt artikler, løsninger og guides på de forskellige gummiprodukter.

Læs mere om hvordan du kan få besked om det nyeste fra Sindby og kommende indhold på bloggen.


Hvorfor bør du følge med på denne side?

På denne blog vil der komme nyheder om hele BIBUS SINDBY´s produktpalette. Uanset om du er interesseret i vores gummiprodukter, hardware., svejsere, gasfjedre mv., så vil du finde det hele samlet her.

Her vil nye varer blive præsenteret, og du vil kunne finde gode tilbud samt guides til at hjælpe med at finde den rette vare.

 

Der kommer til at ske mange nye ting det næste års tid

Vi har sat gang i flere tiltag, som skal være med til at gøre vores kunders købsoplevelser endnu bedre.

Kantlister link

 

 

Hjemmesiden / Webshoppen kantlister.dk, et af de tiltag som vi kom med tidligere på året, har været til stor hjælp for både eksisterende men også nye kunder. 

Vi er glade for den modtagelse og glæde den har givet, men vi forsætter stadig med at forbedre denne oplevelse for alle.

 

 

Dette er et ud af flere tiltag som vi har gang i. Endnu et tiltag vil snart blive introduceret – men det er stadig en hemmelighed...


Følg os på de sociale medier

Du er måske ikke klar over det, men Sindby er nu også at finde på de sociale medier.

Linkedin LinkLinkedin

På Linkedin vil du kunne følge med i alt nyt fra BIBUS SINDBY.

Her informeres om nyheder omkring vores produkter, kampagner fra os og vore leverandører. Information som vores kunder, uanset om man er pladesmed, mekaniker, arbejder indenfor industrien eller andre erhverv vil have fordel af at vide.

Klik ind på BIBUS SINDBY’s Linkedin-side og tryk ”Følg” på vores side, så du kan følge med i hvordan tingene udvikler sig hos BIBUS SINDBY.

 

Facebook LinkFacebook

Hvis det er vores tilbud, guides og små historier som har din interesse, er vores Facebook-side det rigtige sted at følge os.

Klik ind på BIBUS SINDBY's Facebook-side og "Synes godt om" vores side, så vil du altid være opdateret omkring hvad der sker hos BIBUS SINDBY.